Kanta-asiakasohjelma

Ostamalla tuotteita kaupastamme keräät pisteitä tulevia ostoksia ja palkintoja varten! Pisteet kerääntyvät automaattisesti, kun olet luonut tilin verkkokauppaamme ja ostat tuotteet joko kirjautuneena sisään tai tilisi sähköpostiosoitetta käyttäen. Keräät pisteitä myös jättämällä arvosteluja ostamistasi tuotteista.

Näet keräämäsi pisteet ja ostettavissa olevat palkinnot klikkaamalla auki sivun oikeassa alareunassa olevaa painiketta 'Kanta-asiakasohjelma'. Sieltä voit myös lukea useimmin kysytyt kysymykset.

Kun olet kerännyt tarpeeksi pisteitä, voit ostaa pisteiden avulla alennuskupongin. Käytä alennuskuponki kassalla tehdessäsi seuraavia ostoksia.

Usein kysyttyä

Luomalla tilin Huuman verkkokauppaan olet mukana kanta-asiakasohjelmassa. Tilin luomisesta ansaitset 250 pistettä, joka vastaa 2,5€ alennusta!

Voit ansaita pisteitä kaikenlaisesta toiminnasta, kuten kaupan suosittelusta ystäville ja ostosten tekemisestä. Näet kaikki tavat, joilla voit ansaita pisteitä, napsauttamalla välilehteä Ansaitse pisteitä Kanta-asiakasohjelma popupissa ruudun oikeassa alakulmassa.

Avaa kanta-asiakasohjelma popup ruudun oikeasta alakulmasta. Kirjaudu sisään ja pistesaldosi näkyy popupin yläpalkissa.

Avaa kanta-asiakasohjelma popup ruudun oikeasta alakulmasta ja avaa välielhti Pisteiden lunastaminen. Täältä näet kaikki lunastettavissa olevat palkinnot.

Hyväksytty: Nämä pisteet voi lunastaa palkintoihin välittömästi.

Vireillä: Nämä pisteet on tarkistettava ennen kuin voit lunastaa ne. Tämä koskee yleensä ostoksia ja suosituksia

Peruutettu: Näitä pisteitä ei lisätä tilillesi. Näin tapahtuu esimerkiksi, jos peruutat ostoksen (pisteet muuttuvat odottavista peruutetuiksi).

Vireillä olevat pisteesi muuttuvat peruutetuiksi ja poistetaan tililtäsi.

Sinä tai joku suosittelemasi henkilö peruutti tai palautti ostoksen.

Voi joskus kestää muutaman minuutin, ennen kuin käsittelemme aktiviteettisi ja annamme pisteesi. Jos pisteitä ei silti näy, lähetä meille viesti info@huuma.org!

Kyllä! Lunasta ensin pisteilläsi alennukseen oikeuttava alennuskoodi. Avaa kanta-asiakasohjelma popup ruudun oikeasta alakulmasta ja avaa Palkinnot-välilehti. Lunasta alennuskoodi ja lisää tämä kassalla alennuskoodi-kenttään.

Jos et enää halua kerätä pisteitä, ota meihin yhteyttä ja pyydä, että sinut poistetaan ohjelmasta. Me poistamme sinut ohjelmasta ja kaikki kertyneet pisteesi.

Ota meihin yhteyttä, niin rekisteröidymme sinut uudelleen. Pisteiden kokonaismääräsi alkaa kuitenkin nollasta.

Lähetä meille viesti info@huuma.org ja palaamme pikimmiten asiaan!

Toimitukset 9,50€

Toimitukset kotiovelle tai haluamaasi noutopisteeseen!