Huuman helmikuun seksihaaste

Huuman helmikuun seksihaaste

Miehenä olisin jo kadehdittu playboy Luet nyt Huuman helmikuun seksihaaste 2 minuuttia

Onko seksi päässyt karkaamaan arjestasi? Ja iik kääk apua, ehkä jopa juhlasta – ja perinteisestä lauantai-illasta? Tai, vaikka seksiä olisikin usein, voisiko sitä olla enemmän tai monipuolisemmin? Osallistu Huuman helmikuun seksihaasteeseen ja karkauspäivänä sinulla on kenties purkissa kaikki kadotettu seksi ja vielä vähän bonusta päälle!

 

Tee näin: 

Valitse tai hanki mieluisa lasipurkki, peltirasia tai puulipas – materiaalilla tai mallilla ei ole niinkään merkitystä, kunhan voit sujauttaa purkkiin pieniä paperilappusia ja se miellyttää omaa silmääsi. Ja purkki on esillä tai vähintään helposti saatavilla.

 

Ajatteluharjoitus

Aloita viikkosi miettimällä millaista seksiä haluat lisää elämääsi. Itsesi kanssa, kumppanisi kanssa, kumppanien kanssa, yllätysihmisten kanssa. Millaisissa tilanteissa, millaisissa paikoissa. Konkretisoi kunnolla: mieti, miltä tilanteissa näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu, maistuu, mitä tapahtuu ennen, seksihetken aikana ja sen jälkeen.

 

Käytännön harjoitus

Lähde elämään elämääsi, villiintymään viikostasi. Kirjoita jokaisesta seksikokemuksestasi hyvältä tuntuvat avainsanat paperilapulle ja sujauta lappu purkkiin. Vinkkejä: kirjoita esimerkiksi, mihin olit erityisesti tyytyväinen ja mistä pidit, mistä kiihotuit, mitä jäit kaipaamaan lisää, mitä opit itsestäsi tai muista.

 

Toista harjoitus joka päivä helmikuun ajan. Kurkista purkkiin (seksi)karkauspäivänä 29.2. Uskomme ja toivomme, että sinulla on vähintään 29 nautinnollista kokemusta purkissa. 

 

Kokemuksia ja oman purkin sisältöä saa jakaa :)

 

Tarja Törmänen

kirjoittaja on moninaisesta seksuaalisuudesta ja nautinnollisesta seksistä innostuva NLP-viestintävalmentaja, kirjakauppiatar ja tietokirjailija

 

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Asiakaspalvelu

Palvelemme sinua joka arkipäivä sähköpostitse info@huuma.org.