Seksi on sitä, mitä teemme

Seksi on sitä, mitä teemme

Blogikilpailu Luet nyt Seksi on sitä, mitä teemme 1 minuutti Seuraava Miehenä olisin jo kadehdittu playboy

Seksi ja seksuaalisuus puhuttaa ja herättää mielipiteitä – aina. Meneillään olevien presidentinvaalien osalta keskustellaan toisen kierroksen ehdokkaiden, tai ainakin toisen, seksuaalisesta suuntautumisesta: asia, jota ei tietojeni mukaan ole listattu lähtökohtaisesti kenenkään presidenttiehdokkaan ansioluetteloon. Eikä sen siellä kuulukaan olla, sillä sukupuolinen suuntautuminen ei tee ihmisestä osaamiseltaan parempaa tai huonompaa presidenttiä. 

 

Vaalihuumasta pysyvämpään ihmettelyn aiheeseen. Miksi siis naisoletettu ihminen ei vielä 2020-luvullakaan saisi tehdä seksiä ihan niin paljon kuin haluaa, niin monen ihmisen kanssa kuin haluaa? Seksuaalisuus on tärkeä osa sitä, mitä olemme ja seksi sitä, mitä teemme ja sen pitäisi olla yhtä ok miehille ja naisille.

 

Ilahduin, kun Helsingin Sanomat kirjoitti ristiriitaisesta ja järjettömästä erosta suhtautumisessa miesten ja naisten seksikokemuksiin. Tällaista hyvää puhetta seksistä tarvitaan! 

 

Tarja Törmänen

kirjoittaja on moninaisesta seksuaalisuudesta ja nautinnollisesta seksistä innostuva NLP-viestintävalmentaja, kirjakauppiatar ja tietokirjailija

Kommentoi

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Asiakaspalvelu

Palvelemme sinua joka arkipäivä sähköpostitse info@huuma.org.